Klanten beoordelen ons met 9,8/10
Gratis verzending vanaf €50,00
Boardshop sinds 1985
Ook onderhoud en herstellingen

Over West Site

West Site Boardshop Gent is sinds 1985 jouw speciaalzaak in elke soort boardsport. Reeds 30 jaar ervaring en een uitgebreid doch exclusief aanbod is de sleutel tot ons succes. Als ervaren rotten tussen elke soort plank kan je ook rekenen op het juiste advies in de winkel.

Naast de verkoop van boards, toebehoren & kledij verhuren wij ook elk jaar snowboard & wakeboard materiaal voor jouw wintervakantie of zomertrip. Kom gerust ook langs voor een herstelling of algemeen onderhoud van jouw snowboard of surfboard.

Natuurlijk is iedereen ook steeds welkom voor een gezellige babbel en een frisse Red Bull!

 

 

GO PLAY OUTSIDE


Onze baseline 'Go play outside' spreekt voor zich en hechten we veel waarde aan. We maken er hier bij West Site onze persoonlijke missie van om jullie op alle mogelijke manieren buiten te krijgen op één of ander stuk hout. 

 

WEBSHOP

 

West Site is sinds zijn ontstaan een core-boardshop en zal dat ook blijven. We vinden het belangrijk dat jullie makkelijk ons volledig gamma kunnen bekijken en veilig een bestelling kunnen plaatsen online, daarom hebben we in 2020 onze website en webshop volledig vernieuwd! Heb je feedback? We horen het graag, stuur dan een mailtje naar [email protected].

Klanten beoordelen ons met 9,8/10
Gratis verzending vanaf €50,00
Boardshop sinds 1985
Ook onderhoud en herstellingen